✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Voorraadbussen houden het vers

Voorraadbussen worden al eeuwen gebruikt en zijn er in alle soorten en maten. Er zijn voorraadbussen van blik, hout, plastic of bijvoorbeeld hoogwaardig kunststof. Vroeger gingen we nog met de voorraadbus naar de kruidenier om hem vol te laten scheppen. Met noten, koffie, rijst of suiker. Nu we alles voorverpakt in de winkel kopen, lijken voorraadbussen overbodig geworden. Maar niets is minder waar. Om uw eten langer lekker te houden komt hij nog goed van pas. Voorraadbussen houden het vers.

 

Waar moet u op letten bij een voorraadbus?

Niet alle voorraadbussen zijn geschikt voor het vers houden van droge waren. Zo moet de deksel natuurlijk perfect afsluiten en makkelijk te openen zijn. De bussen moeten qua afmeting goed in de kast passen i.v.m. de ruimte. En een doorzichtige voorraadbus is natuurlijk ook handig, wil je kunnen zien hoeveel je nog hebt.

 

Luchtdicht afsluiten

De meeste goede voorraadbussen sluiten luchtdicht af. De voorraadbussen van OXO gaat nog verder. Zij trekken de bus een vacuüm. Hierdoor sluit het deksel perfect af en blijven uw producten langer vers. Ideaal voor bijvoorbeeld koffie en thee, waarbij het belangrijk is dat de smaak goed geconserveerd wordt.

OXO Voorraadbus

De OXO voorraadbussen zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Dit is prettig, want niet alle keukenkastjes en –laden zijn even groot. Zo is er altijd wel een bus die perfect in uw kast past. We hebben de volgende soorten:

Met de OXO Voorraadbussen blijft jouw voedsel langer vers en lekker. Kijk snel naar ons assortiment in alle soorten en maten.

De voordelen van OXO Vooraadbussen

1. Afgeronde hoeken

De vierkante en rechthoekige voorraadbussen hebben handige afgeronde hoeken. Hierdoor blijft de inhoud niet in de bus hangen als u het eruit wilt schenken. Vooral producten als meel en suiker willen nog weleens in de hoeken blijven steken. Dit geldt niet voor de OXO Voorraadbussen. Dankzij de afgeronde hoeken glijdt alle inhoud gemakkelijk naar buiten.

2. Gemakkelijk stapelen

De meeste voorraadbussen zijn stapelbaar. Maar de OXO bussen slaan werkelijk alles. De verschillende afmetingen kunt u gemakkelijk combineren. Alle bussen zijn 2, 3 of 4 keer zo hoog als het kleinste model. Zo kunt u de kastruimte maximaal benutten. Het stapelen kan met zowel ronde als vierkante voorraadbussen.

3. Hoogwaardig kunststof

De voorraadbussen zijn vervaardigd uit hoogwaardig, BPA-vrij kunststof. De bus zelf is van helder doorzichtig kunststof en de deksel is maagdelijk wit. Het kunststof is van dusdanige kwaliteit dat de bus blijft zoals u hem aanschaft. De deksel blijft wit de transparante bus blijft perfect doorzichtig. De bussen kunnen gewoon in de vaatwasser. Het deksel demonteert u door er aan te draaien, zodat u het nog beter kunt reinigen.

 

4. BPA-vrij

Alle OXO Voorraadbussen zijn BPA-vrij. Dit is belangrijk, omdat BPA een chemische verbinding is die naar voedingsmiddelen kan migreren. Daarom zorgt OXO ervoor dat haar producten BPA-vrij zijn.

 

5. Perfect voor in de keukenlade

Veel moderne keukens zijn uitgerust met meerdere keukenlades boven elkaar. De lade is meestal precies hoog genoeg voor de voorraadbussen van 24 centimeter. Hierdoor houdt u het overzicht in de lade en benut u alle ruimte. Let wel op, want niet alle keukenlades zijn hetzelfde. Wij raden aan de lade op te meten voor u besteld. 

6. Luchtdichte afsluiting

Met één druk op de knop sluit u de deksel luchtdicht af, die tegelijkertijd vacuüm wordt getrokken. Erg handig, aangezien u de bus ook aan het deksel optillen. En dat zonder dat de deksel loslaat. De luchtdichte afsluiting zorgt ervoor dat uw producten nog langer vers blijven.

 

7. Met één hand openen

OXO Good Grips staat bekend om haar handige producten. Producten die geschikt zijn voor iedereen.  De voorraadbussen kunt u daarom gemakkelijk met één hand openen. Door één druk op de knop, waardoor de deksel loslaat. Met dezelfde knop kunt u de deksel eraf halen. Door de simpele handeling zijn de voorraadbussen ook goed te gebruiken voor mensen met een beperking.

 

8. Bijbehorende schep

Sommige producten kunt u gemakkelijk uit de voorraadbus schenken. Voor een product als suiker is het handiger een schep te gebruiken. Bij de OXO Voorraadbussen kunt u een bijpassende schep bestellen. Deze heeft dezelfde afgeronde hoeken als de voorraadbus, waardoor u gemakkelijk de volledige inhoud eruit kunt scheppen. 

9. Ook voor op het aanrecht

De OXO Voorraadbussen zijn mooi om te zien. Wilt u net dat beetje extra, kies dan voor de ronde glazen voorraadbus. Deze is net zo handig als de kunststof bussen, maar staat net wat chiquer op het aanrecht. Handig voor ingrediënten die u dagelijks gebruikt bij het koken.

 

10. De complete serie

Voor al uw producten is er wel een OXO Voorraadbus. Ze zijn er in alle soorten en maten. En omdat het één serie is (De OXO ‘Pop Container’) hebben ze allemaal hetzelfde elegante uiterlijk. Dat staat wel zo mooi in uw opgeruimde keukenkast.

Interessant blog? Deel het online 🙂

oxo droogrek waterfles
Blog
Anne Groen

Het beste droogrek voor waterflessen

Tegenwoordig kun je er bijna niet meer omheen; de (plasticvrije) waterfles. Overal duiken ze op. Waar ze voorheen alleen gebruikelijk waren in de sportschool, kom

CHECKLIST-BBQ
Blog
OXO Good Grips Shop

BBQ Checklist

De beste BBQ begint met een uitmuntende voorbereiding. Dit is de BBQ Checklist die alle andere lijsten overbodig maakt. Een checklist die meer is dan

Afwasborstel Houder
Blog
OXO Good Grips Shop

Afwasborstelhouder

Een houder voor de afwasborstel houdt je aanrecht netjes en opgeruimd. Hij biedt plaats aan meerdere borstels en/of sponzen. En die kunnen hierin perfect uitlekken

Hoe werkt de OXO Greensaver
Blog
OXO Good Grips Shop

Hoe werkt OXO GreenSaver?

De OXO GreenSaver zorgt ervoor dat jouw groente en fruit langer vers blijft, zodat je minder hoeft weg te gooien. OXO GreenSavers hebben een lange levensduur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *