[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]Makkelijk zelf sauzen maken? Voor de salade of bij het diner? Wij hebben 5 heerlijke recepten voor je klaar staan. Probeer ze uit, het is makkelijker dan je denkt![/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]
Balsamico Vinaigrette:
[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]1 deel balsamico azijn + 2-3 delen olijfolie + een beetje mosterd + zout en peper. Heel lekker bij salade, geroosterde groenten of kip.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]
Aioli met een kick:
[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]½ kopje mayonaise + 1-2 teentjes geplette knoflook + schil en sap van halve citroen. Aardappels passen hier perfect bij.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]
Tzatziki:
[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]1 kopje volle Griekse yoghurt + ½ geraspte komkommer + 1 teentje gemalen knoflook + sap van 1 citroen + druppel olijfolie, zout en peper naar smaak. Natuurlijk lekker bij de Griekse gerechten.
[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]
Tahini saus:
[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]½ kopje tahini + 2 eetlepels olijfolie + 2 eetlepels water + schil en sap van 1 citroen + 1 teentje geperste knoflook + honing naar smaak. Tahini-saus is gemaakt voor gerechten met humus of falafel.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]
Pesto-variaties:
[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]Neem een klassiek pesto-recept en probeer te experimenteren. Voeg een avocado toe voor een romige saus die goed past bij gekruid voedsel, vervang een deel van de basilicum door boerenkool of rucola en voeg citroensap toe om er een dressing van sla en geroosterde groenten van te maken.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”12445″ img_size=”full” onclick=”custom_link” link=”/winkel/oxo-hamburgerpers/”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]
Makkelijk te serveren
[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]Maar hoe serveer je makkelijk deze sauzen? Met de OXO Good Grips Chef’s Spuitflessen natuurlijk! Je brengt zo gedoseerd je vers gemaakte saus aan. Ook zijn ze heel geschikt om borden prachtig op te maken. En de spuitflessen hebben een geweldige grip.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]
[/vc_column][/vc_row]