✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Bakken met je beslagdispenser

Bakken met je beslagdispenser

Bij OXO willen we koken en bakken zo eenvoudig en comfortabel mogelijk maken. Iets wat goed is gelukt met de beslagdispenser. De kegelvormige dispenser houdt comfortabel vast, is gemakkelijk schoon te maken en er past veel beslag in. Zo wordt het bakken (van bijvoorbeeld pannenkoeken) nog gemakkelijker en leuker.

Voor iedereen comfortabel

Bij het ontwerpen van de OXO Precision beslagdispenser hield OXO rekening met de handen die hem gebruiken. Zo moest hij comfortabel zijn voor alle handen en dus ook voor kinderhanden die gezellig mee willen bakken. Voor linkshandigen en rechtshandigen. Dankzij de vorm van het handvat kunnen de polsen en onderarmen recht blijven. Dit kost minder kracht. Waardoor ook mensen met wat minder kracht in de handen hem perfect kunnen gebruiken.

OXO beslagdispencer

Nooit meer morsen

Het kan aardig rommelig worden in de keuken, als je aan de slag gaat met beslag. Dankzij de drupvrije tuit stroomt het beslag er gedoseerd uit. De tuit open en sluit je eenvoudig door in het handvat te knijpen. Mocht je nog beslag over hebben dan kan je dat gemakkelijk bewaren dankzij het siliconen deksel. En na gebruik van de dispenser is hij heel gemakkelijk schoon te maken. Zo bak je lekkere flensjes en cakejes zonder te morsen of te knoeien.

Bijzondere pannenkoeken

Pannenkoeken zijn natuurlijk vrij standaard. Maar de variaties zijn eindeloos. Maak bijvoorbeeld zoete aardappelpannenkoeken of bananenpannenkoeken. Dat is heel simpel en lekker. Wil je iets gezonders, voeg dan een gepureerde rode biet toe aan het beslag. En je krijgt mooie roze pannenkoeken.

Met het duurzame bakgerei van OXO Good Grips maak je de lekkerste gebakjes.

Ei muffins

Klop eieren en voeg melk toe in je beslagdispenser. Doseer vervolgens de perfecte Ei-muffins. Ze zijn heerlijk als ontbijt en ook hier zijn de variatiemogelijkheden eindeloos. Zo kun je bijvoorbeeld paprika, broccoli, spinazie, zongedroogde tomaten, fetakaas of olijven gebruiken.

Funnel cake

Deze speciale cake maak je normaal gesproken met een trechter. Dit zorgt voor de dunne sliertjes maar geeft wel veel rommel. Met de beslagdispenser krijg je precies hetzelfde effect maar dan een stuk makkelijker en vooral met veel minder rommel.

Interessant blog? Deel het online 🙂

oxo droogrek waterfles
Blog
Anne Groen

Het beste droogrek voor waterflessen

Tegenwoordig kun je er bijna niet meer omheen; de (plasticvrije) waterfles. Overal duiken ze op. Waar ze voorheen alleen gebruikelijk waren in de sportschool, kom

CHECKLIST-BBQ
Blog
OXO Good Grips Shop

BBQ Checklist

De beste BBQ begint met een uitmuntende voorbereiding. Dit is de BBQ Checklist die alle andere lijsten overbodig maakt. Een checklist die meer is dan

Afwasborstel Houder
Blog
OXO Good Grips Shop

Afwasborstelhouder

Een houder voor de afwasborstel houdt je aanrecht netjes en opgeruimd. Hij biedt plaats aan meerdere borstels en/of sponzen. En die kunnen hierin perfect uitlekken

Hoe werkt de OXO Greensaver
Blog
OXO Good Grips Shop

Hoe werkt OXO GreenSaver?

De OXO GreenSaver zorgt ervoor dat jouw groente en fruit langer vers blijft, zodat je minder hoeft weg te gooien. OXO GreenSavers hebben een lange levensduur.