✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Duurzaam Keukengerei

Duurzaam keukengerei

OXO biedt met de ‘SteeL-collectie’ een prachtig assortiment duurzaam keukengerei. De ‘SteeL-collectie’ is vervaardigd uit roestvrijstaal en heeft een ongelooflijk lange levensduur. Daarnaast is RVS hartstikke voedselveilig, mag het in de vaatwasser en blijft het mooi.

Zachte anti-slipgreep

Het meeste keukengerei uit de SteeL-collectie is door OXO uitgerust met een zachte greep van santoprene. Dit is een hittebestendig rubber met anti-slipeigenschappen. Uiteraard hartstikke veilig en natuurlijk zeer duurzaam. Het zorgt ervoor dat jouw chique keukengerei perfect in de hand ligt en er niet uitglijdt. Ook niet als je handen nat zijn.

Snijden en schillen

Duurzaam keukengerei begint bij de bereiding. Met de mooie mat-RVS tools ontdoe je de groente en het fruit eenvoudig van hun jasje. En snij je het in stukjes voor verdere bereiding. We hebben een heel assortiment voor snijden en schillen.

Koken

En dan het koken. Daar wil je zeker duurzaam keukengerei voor hebben. Roeren, scheppen, verdelen, hakken en serveren. Je doet het allemaal met de RVS keukenhulpen van OXO Good Grips. Een klein nadeel is dat het harde RVS niet zo veilig is voor de anti-aanbaklaag.

Serveren

De duurzame opscheplepels en serveertangen van geborsteld RVS staan prachtig op iedere gedekte tafel. Je schept er het eten mee op, verdeelt de lasagne en serveert de taart. Met zulk mooi keukengerei willen je gasten nog wel een keer opscheppen.

De duurzame OXO SteeL-collectie is gemaakt van Roestvrij Staal en heeft een ongelooflijk lange levensduur.

Aan tafel!

Tijdens het diner strooi je een smaakmaker simpel over het gerecht. Gewoon uit zo’n mooie RVS molen, bus of schenker.

Bewaren

Ook is het handig om droge waren luchtdicht te bewaren in een bewaarbus met een RVS deksel. Ook deze bussen horen thuis in de SteeL-Collectie en zijn dankzij hun lange levensduur ook echt duurzaam. 

Het duurzame keukengerei uit onze SteeL-collectie

Interessant blog? Deel het online 🙂

Afwasborstel Houder
Blog
OXO Good Grips Shop

Afwasborstelhouder

Een houder voor de afwasborstel houdt je aanrecht netjes en opgeruimd. Hij biedt plaats aan meerdere borstels en/of sponzen. En die kunnen hierin perfect uitlekken

Hoe werkt de OXO Greensaver
Blog
OXO Good Grips Shop

Hoe werkt OXO GreenSaver?

De OXO GreenSaver zorgt ervoor dat jouw groente en fruit langer vers blijft, zodat je minder hoeft weg te gooien. OXO GreenSavers hebben een lange levensduur.

Siliconen keukengerei kopen
Blog
Brechje

Siliconen keukengerei kopen

Tegenwoordig zien we siliconen keukengerei steeds vaker terugkomen in de keuken. Wij snappen wel waarom, er zitten aan siliconen meer voor- dan nadelen. Zo is

Een schone werkplek
Blog
Brechje

Een schone werkplek

Een schone werkplek werkt het fijnst. En alleen het oppervlak van je elektronische apparaten schoonmaken is niet voldoende. Na verloop van tijd hoopt zich namelijk

Zo maak je een smeuïge stamppot
Blog
hester

Zo maak je een smeuïge stamppot

Er zijn veel verschillende stamppotrecepten te vinden. Maar hoe maak je nou de meest smeuïge stamppot? Het begint bij het kiezen van de juiste aardappel.