Winkelwagentje
De handigste bbq accessoires

De handigste barbecue accessoires

Nederland is een echt barbecueland. En zeker wanneer de zomer op komst is. Met barbecueën gaat het vooral om de gezelligheid. Hoewel het dan minder belangrijk is wat er op de barbecue ligt, als doe-het-zelf buitenkok wil je natuurlijk wel met gemak kunnen grillen. Goede BBQ accessoires maken van iedereen een geweldige buitenkok. Met OXO Good Grips in huis weet je zeker dat je goed zit.

Kerntemperatuur meten

Laat het vlees langzaam garen, of grill het direct lekker donker. Het belangrijkste is dat je zeker weet dat het vlees ook van binnen de juiste temperatuur heeft bereikt. Dit noemen we de kerntemperatuur. OXO heeft erg goede vleesthermometers. Zo zet je altijd perfect gegaard vlees op tafel.

De OXO Analoge Vleesthermometer meet de kerntemperatuur van het vlees tot 100 graden Celsius. Met de OXO Chef’s Precision Vleesthermometer meet je nog sneller de kerntemperatuur van het vlees. Chefkoks gebruiken deze thermometer vanwege zijn accurate en snelle meting.

OXO Vleeshamer voor malser vlees

Accessoires voor mals vlees

De vleeshamers van OXO Good Grips zijn handig voor het pletten en mals maken van kip, rund en andere vleessoorten. Je gebruikt de platte kant voor het pletten en de geprofileerde kant voor het mals maken van vlees. Een tip die we je willen meegeven: was de OXO vleeshamer met de hand, zodat die lang mooi blijft. En met het OXO Vleesmes snijd je gemakkelijk door vlees, gevogelte en vleeswaren.

OXO BBQ tang 42 centimeter

Handig serveren

Een handige serveertang is onmisbaar tijdens het barbecueën. De standaard uitrusting die je bij een barbecue kunt kopen, is vaak onhandig en overdreven groot. De handige serveertangen van OXO klik je eenvoudig in of uit het slot en kun je met één hand gebruiken.

De serveertangen liggen prettig in de hand en je kunt ze eenvoudig opbergen. Ga je voor de kleine RVS Serveertang of grote RVS Serveertang? OXO heeft ook serveertangen met nylon kop. Namelijk de grote RVS Serveertang met nylon kop en de kleine RVS Serveertang met nylon kop.

Eten bewaren

Heb je na de barbecue eten over? Bijvoorbeeld wat groente of een salade? Zorg ervoor dat je de restjes goed bewaart en hergebruikt. OXO heeft de beste tips verzameld. Lees hier ons blog over hoe je minder eten weggooit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.