Nederland is een echt barbecueland. En zeker wanneer de zomer op komst is. Met barbecueën gaat het vooral om de gezelligheid. Hoewel het dan minder belangrijk is wat er op de barbecue ligt, als doe-het-zelf buitenkok wil je natuurlijk wel met gemak kunnen grillen. Goede BBQ accessoires maken van iedereen een geweldige buitenkok. Met OXO Good Grips in huis weet je zeker dat je goed zit.
Kern-temperatuur meten
aat het vlees langzaam garen, of grill het direct lekker donker. Het belangrijkste is dat je zeker weet dat het vlees ook van binnen de juiste temperatuur heeft bereikt. Dit noemen we de kerntemperatuur. OXO heeft erg goede vleesthermometers. Zo zet je altijd perfect gegaard vlees op tafel.
De OXO Analoge Vleesthermometer meet de kerntemperatuur van het vlees tot 100 graden Celsius. Met de OXO Chef’s Precision Vleesthermometer meet je nog sneller de kerntemperatuur van het vlees. Chefkoks gebruiken deze thermometer vanwege zijn accurate en snelle meting.

Accessoires voor mals vlees
De vleeshamers van OXO Good Grips zijn handig voor het pletten en mals maken van kip, rund en andere vleessoorten. Je gebruikt de platte kant voor het pletten en de geprofileerde kant voor het mals maken van vlees. Een tip die we je willen meegeven: was de OXO vleeshamer met de hand, zodat die lang mooi blijft. En met het OXO Vleesmes snijd je gemakkelijk door vlees, gevogelte en vleeswaren.
Handig serveren
Een handige serveertang is onmisbaar tijdens het barbecueën. De standaard uitrusting die je bij een barbecue kunt kopen, is vaak onhandig en overdreven groot. De handige serveertangen van OXO klik je eenvoudig in of uit het slot en kun je met één hand gebruiken.
De serveertangen liggen prettig in de hand en je kunt ze eenvoudig opbergen. Ga je voor de kleine RVS Serveertang of grote RVS Serveertang? OXO heeft ook serveertangen met nylon kop. Namelijk de grote RVS Serveertang met nylon kop en de kleine RVS Serveertang met nylon kop.
Eten bewaren
Heb je na de barbecue eten over? Bijvoorbeeld wat groente of een salade? Zorg ervoor dat je de restjes goed bewaart en hergebruikt. OXO heeft de beste tips verzameld. Lees hier ons blog over hoe je minder eten weggooit.
Handige BBQ-accessoires
Interessant blog? Deel het online 🙂

Zo maak je de beste aardappelpuree
Om de beste aardappelpuree te maken, heb je naast een goed recept, ook goed keukengerei nodig. Wij nemen je in dit blog mee in de wereld van de aardappelstampers, pureepersen en passeerzeven.

De kracht van oranje groenten
De oranje kleur in oranje groenten en fruit komt vooral door bètacaroteen, een krachtige antioxidant die in je lichaam wordt omgezet in vitamine A.

kaasplank maken
De oranje kleur in oranje groenten en fruit komt vooral door bètacaroteen, een krachtige antioxidant die in je lichaam wordt omgezet in vitamine A.

7 Heerlijke Paasontbijtideeën
Met Pasen wil je iets speciaals op tafel zetten, toch? Om je te inspireren, hebben we 7 mooie Paasontbijtideeën voor je bedacht. Ze zijn allemaal feestelijk, smaakvol én makkelijk zelf te maken. Zeker met het juiste kookgerei.

Verse kruiden bewaren
Verse kruiden willen drie dingen, namelijk vocht, kou en lucht. En er zijn twee dingen die ze echt niet willen. Dat zijn beschadigingen en te veel zonlicht. Hierdoor is de beste plek om jouw verse kruiden te bewaren automatisch de koelkast. En de OXO Vershouder voor verse kruiden past precies in het vak van de koelkastdeur, maar ook gewoon op de plank.

Siliconen keukengerei
Siliconen keukengerei wordt steeds populairder. Dat komt vooral omdat veel mensen een alternatief zoeken voor plastics en in mindere mate nylon. Siliconen zijn in basis zeer zuiver en hierdoor voedselveilig. Siliconen bevat géén BPA of BPS en stoot géén giftige gassen uit bij verhitting.