✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Simpel ontbijt idee van oxo good grips shop

Simpele ontbijt-ideeën

ondags wakker worden met een ontbijtje op bed?! Zet je partner en/of kinderen in het zonnetje met een zelfgemaakt ontbijtje. Je hebt ‘m snel gemaakt met onze simpele ontbijt-ideeën. Met OXO Good Grips heb jij namelijk de handigste tools in huis!

Onmisbaar eitje

Natuurlijk kan een lekker eitje niet ontbreken bij het ontbijt. Je bereidt ‘m geheel op jouw manier: bakken, pocheren, scheiden of koken. Daar heeft OXO Good Grips namelijk handige producten voor. Hierdoor is het bereiden van een ei gewoonweg een eitje! Doe er als finishing touch een plakje kaas bij en een vleugje peper en zout. Hoe simpel kan het zijn?

Een gezonde twist

Om het ontbijtje een gezonde twist te geven, kun je ervoor kiezen om verschillende soorten fruit erbij te doen. Vooral lekker met een bakje yoghurt! Met de fruitsnijders van OXO Good Grips snij je heel handig ananas, mango, appel en druiven. Je haalt de pit uit olijven en kersen. Het klokhuis uit een appel. En de schil van een citroen. OXO maakt dit heel gemakkelijk met zachte handvatten en scherpe snijvlakken.

OXO mangomes

American pancakes

Nog een heel lekker idee voor het ontbijt zijn American pancakes! Heel lekker, en gezonder met elk extra stuk fruit wat je erop doet. Geloof ons maar, hier worden je partner en kinderen heel blij van. Lees hier een lekker recept voor de pancakes.

Met het duurzame keukengerei van OXO Good Grips zet in een handomdraai een heerlijk ontbijt op tafel.

Een drankje erbij

Met verse jus d’orange maak je het ontbijt helemaal af! En dat zonder er vieze handen aan over te houden, handig toch? Binnen no-time heb jij een vers sapje gemaakt. Daar maak je ze echt blij mee. Of maak je partner blij met een lekker theetje. Hebben jullie losse thee in huis? Dan heeft OXO Good Grips daar een mooi thee-ei voor. Heel gemakkelijk schep je de gewenste hoeveelheid losse thee in het ei. Met het comfortabele anti-sliphandvat draai je het ei dicht en plaats je hem in je theeglas.

Snel en lekker recept

Iets lekkers maken hoeft niet lang te duren. Met de juiste ingrediënten en de juiste tools ben je al goed voorbereidt. En dat is al het halve werk, toch? Hieronder een lekker en gezond recept dat snel klaar is.

Ingrediënten

  • 2 plakjes brood
  • 1 avocado
  • 2 eieren
  • 2 el verse kruiden naar smaak
  • 1 lente-uitje
  • zout, peper en olijfolie
  • beetje citroensap

Bereiden

  1. Leg de plakjes brood op een bordje. Je kan de broodjes eventueel in de toaster doen.
  2. Pak de OXO Avocadosnijder erbij en snijdt de avocado in plakjes.
  3. Breng de avocado op smaak met zout en peper. Voeg daar eventueel een beetje citroensap bij.
  4. Besmeer de plakjes brood met olijfolie en verdeel de avocado.
  5. Optioneel: breng een beetje olijfolie in een koekenpan en maak een eitje naar keuze. Zodra deze klaar is, leg je hem op het broodje met avocado.
  6. En smullen maar!

Keukenaccessoires

Interessant blog? Deel het online 🙂

Afwasborstel Houder
Blog
OXO Good Grips Shop

Afwasborstelhouder

Een houder voor de afwasborstel houdt je aanrecht netjes en opgeruimd. Hij biedt plaats aan meerdere borstels en/of sponzen. En die kunnen hierin perfect uitlekken

Hoe werkt de OXO Greensaver
Blog
OXO Good Grips Shop

Hoe werkt OXO GreenSaver?

De OXO GreenSaver zorgt ervoor dat jouw groente en fruit langer vers blijft, zodat je minder hoeft weg te gooien. OXO GreenSavers hebben een lange levensduur.

Siliconen keukengerei kopen
Blog
Brechje

Siliconen keukengerei kopen

Tegenwoordig zien we siliconen keukengerei steeds vaker terugkomen in de keuken. Wij snappen wel waarom, er zitten aan siliconen meer voor- dan nadelen. Zo is

Een schone werkplek
Blog
Brechje

Een schone werkplek

Een schone werkplek werkt het fijnst. En alleen het oppervlak van je elektronische apparaten schoonmaken is niet voldoende. Na verloop van tijd hoopt zich namelijk

Zo maak je een smeuïge stamppot
Blog
hester

Zo maak je een smeuïge stamppot

Er zijn veel verschillende stamppotrecepten te vinden. Maar hoe maak je nou de meest smeuïge stamppot? Het begint bij het kiezen van de juiste aardappel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *