✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Valentijnscadeau inspiratie

Valentijnscadeau inspiratie

Nog geen idee wat je jouw Valentijn dit jaar wilt geven? OXO geeft je een flinke dosis inspiratie voor jouw Valantijnscadeau. Van kookcadeaus tot huishoudcadeaus en voor hem of voor haar. Lees verder voor de beste (en origineelste) ideeën…

Altijd op temperatuur

Hij houdt van BBQ’en. Zij maakt de lekkerste ovengerechten. Met een thermometer van OXO Good Grips heeft je BBQ- of ovengerecht altijd de perfecte temperatuur. De thermometer is ongelooflijk precies en gemakkelijk in gebruik.

Peper- en zoutstel

Hoelang zijn jullie al een stel? Dan is het misschien tijd voor een echt mooi peper- en zoutstel. Het OXO Peper- en Zoutstel heeft een keramisch maalmechanisme. Niet alleen handig, maar ziet er ook mooi uit.

De lekkerste hamburgers

Weet je waar je hem nou echt een plezier mee doet? Met zelfgemaakte hamburgers! En om het bakken gemakkelijker te maken hebben we een mooie RVS BBQ set. Zo wordt hij de grillmaster van je BBQ.

Groentepasta

De wat? De Courgettini. Dit is Italiaanse pasta, gemaakt van courgetteslierten. Supergezond! Courgettini maak je heel makkelijk zelf met een OXO Spiraalsnijder. Daar maak je trouwens nog veel meer heerlijke gerechten mee. Dus het perfecte kookcadeau voor de bewuste vrouw.

Een lekker ontbijt

Met de OXO Eierpocheerder is een gepocheerd ei bereiden opeens een… ehm.. eitje! Probeer ook de andere OXO ei-bereiders om eieren gemakkelijk te bakken, te scheiden of te koken. De eieren worden net zo mooi als op de foto, zij blij!

Gegrilde groente of saté

De OXO RVS BBQ-spiezen zijn het perfecte cadeau. Je maakt er heerlijke groentespiezen een of een mals stokje saté. De handvaten worden niet warm tijdens het gebruik en ze mogen gewoon in de vaatwasser.

Bekijk de shop

Heb je jouw Valentijnscadeau nog niet gevonden? Blader dan gewoon eens door onze shop. Misschien kom je iets passends tegen. En een bosje bloemen kan natuurlijk altijd nog…

Cadeautjes voor hem en haar

Interessant blog? Deel het online 🙂

lunchbox salade
Blog
OXO Good Grips Shop

Fijne salade voor de lunch

Zelf een maaltijdsalade maken is super makkelijk en je hebt gelijk een gezond gerecht voor tijdens de lunch. Je kunt eindeloos variëren met verschillende groenten,

Zelf een maaltijdsalade maken
Blog
Brechje

Zelf een maaltijdsalade maken

Zelf een maaltijdsalade maken is super makkelijk en je hebt gelijk een gezond gerecht voor tijdens de lunch of het avondeten. Je kunt eindeloos variëren

ijskoffie maken
Blog
Anne Groen

IJskoffie maken

Met warme dagen is het ontzettend lekker om ijskoffie te drinken. Bestel jij graag een ijskoffie buiten de deur? Probeer ’m eens zelf te maken!

De 4 beste ijsscheppen
Blog
Anne Groen

De beste ijsscheppen

Met de ijsscheppen van OXO creëer je de mooiste ronde ijsbollen. Met één druk op de knop laat je de bol losglijden uit de tang.

kernsen ontpitten
Blog
Anne Groen

Gemakkelijk kersen ontpitten

Het kersenseizoen is begonnen! En dat is fijn, want er gaat niets boven de smaak van verse, sappige kersen in de zomer. Heb jij deze