✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Siliconen keukengerei

Het siliconen keukengerei van OXO is vervaardigd uit een stuk siliconen. Daarnaast is het hittebestendig en veilig voor je anti-aanbaklaag. En al het siliconen keukengerei is uitgerust met de fijne, zachte greep.

Vind het beste siliconen keukengerei

Op zoek naar het beste siliconen keukengerei om mee te koken? Met een comfortabele greep? Hittebestendig? Dan zit je goed bij OXO Good Grips.

Siliconen is zacht materiaal dat lang meegaat en stand is tegen temperaturen tussen min 80°C en plus 200°C. Het siliconen keukengerei van OXO is uitgerust met een zacht comfortabel anti-slipgreep en veilig voor iedere anti-aanbaklaag. Handig he!

Siliconen Keukengerei

OXO Good Grips is:

+ Royale greep

+ Handig in gebruik

+ Duurzaam

Contact

Wil je hulp bij het kiezen van de juiste siliconen keukengerei en andere keukenhulpen? Wij helpen je graag. Vul hieronder je gegevens in.

  Blogs en artikelen over siliconen keukengerei

  ijskoffie maken
  Blog

  IJskoffie maken

  Met warme dagen is het ontzettend lekker om ijskoffie te drinken. Bestel jij graag een ijskoffie buiten de deur? Probeer ’m eens zelf te maken!

  Lees verder »
  aardbijen vers houden
  Blog

  Aardbeien bewaren

  Het aardbeienseizoen is begonnen! Dit seizoen, uit de volle grond en dus niet uit de kas, loopt van juni tot september. De glanzend-rode rakkers smaken en

  Lees verder »
  rvs koken
  Blog

  De voordelen van RVS

  Er is geen enkel ander merk dat zo goed nadenkt over zijn producten als OXO Good Grips. Zo bieden we steeds meer roestvrijstalen producten aan.

  Lees verder »
  mangosnijder
  Blog

  Zo snij je een mango

  De mango is niet meer weg te denken uit onze keuken. Van zoete toevoeging in hartige salades, tot de lekkerste (gezonde) desserts. De tropische vrucht

  Lees verder »
  De beste knoflookpers
  Blog

  De beste knoflookpers

  Een teentje knoflook in je gerecht is heerlijk. Het persen van de knoflook helaas vaak wat minder. Met de OXO Knoflookpers is je knoflook binnen

  Lees verder »
  Blog

  Wat is een roerzeef?

  Een roerzeef wordt ook wel een passe-vite, draaizeef en passeerzeef genoemd. Het is een handige keukenhulp dat voedsel maalt en pureert. Ideaal voor het maken

  Lees verder »
  Glazen slacentrifuge OXO
  Blog

  De beste slacentrifuge

  Een krachtige slacentrifuge is onmisbaar in de keuken. Niet alleen om sla mee te drogen, maar ook om spinazie of bessen mee droog te draaien.

  Lees verder »
  De beste mandoline
  Blog

  De beste Mandoline

  De beste mandoline, dat is er natuurlijk een van OXO. Maar neem je dan een kleinere handmandoline? Of ga je toch voor een groter exemplaar?

  Lees verder »