Winkelwagentje

Baby

Doordachte babyproducten

BPA-vrij, PVC-vrij en Ftalaten-vrij

Handig in gebruik

Jouw baby loopt nu al 2 stappen voor

OXO Tot is het beste dat jouw “todler” kan overkomen. Want deze doordachte baby-, dreumes- en peuterproducten helpen jouw kindje iedere nieuwe fase in zijn of haar leven te ontdekken. Van drinken tot eten tot zindelijk worden.

OXO Tot voor baby’s is bedacht door OXO Good Grips. Toen veel medewerkers een kindje kregen, begonnen ze producten te bedenken die het leven van een jonge vader of moeder gemakkelijker konden maken. En nog belangrijker, die het kindje een fantastische start konden geven.

Hulp nodig?

Wil je hulp bij het kiezen van de juiste OXO Good Grips Babyproducten? Wij helpen je graag. Stuur een mailtje naar info@oxo-good-grips.nl of bezoek www.oxo-tot.nl.

[konte_button shape=”square” link=”url:%2Fwinkel|title:OXO%20Good%20Grips%20Shop||”]Bekijk alle producten[/konte_button]

Blogs en artikelen over onze babyproducten

IJsblokjesvorm

Met een goede IJsblokjesvorm maak je mooie, heldere ijsblokjes. Maar wat is nou een goede ijsblokjesvorm, waar moet hij aan voldoen? Eisen ijsblokjesvorm Hij moet een deksel hebben De ijsblokjes moeten gemakkelijk loslaten Hij moet BPA-vrij zijn Optioneel moet hij: Gemakkelijk te vullen zijn Stapelbaar zijn Ook geschikt zijn voor babyhapjes Afhankelijk van jouw wensen: Grote [...]