✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Snijden en schillen

Op zoek naar de beste snijders, schillers, raspen, scharen en schaven? Dan zit je goed bij OXO Good Grips. Als je gaat koken, dan bestaat de voorbereiding uit het snijden en schillen van groente, fruit en aardappels.

Ons assortiment snijden en schillen

Vind jouw favoriet in snijden en schillen

Op zoek naar producten waar je geweldig mee kunt snijden en schillen? Dan zit je goed bij OXO Good Grips. Als je gaat koken, dan bestaat de voorbereiding uit het snijden en schillen van groente, fruit en aardappels. OXO maakt dit voorwerk nu extra gemakkelijk met een geweldig assortiment aan handige snijders, raspen, persen, hakkers en knippers. Zo ben je minder tijd kwijt aan de voorbereiding en kun je snel met het echte bereiden beginnen. Handig he!

Snijden en schillen

OXO Good Grips is:

+ Royale greep

+ Handig in gebruik

+ Duurzaam

Contact

Wil je hulp bij het kiezen van het juiste product op te snijden en schillen en andere keukenhulpen? Wij helpen je graag. Vul hieronder je gegevens in.

  Blogs en artikelen over snijden en schillen

  aardbijen vers houden
  Blog

  Aardbeien bewaren

  Het aardbeienseizoen is begonnen! Dit seizoen, uit de volle grond en dus niet uit de kas, loopt van juni tot september. De glanzend-rode rakkers smaken en

  Lees verder »
  rvs koken
  Blog

  De voordelen van RVS

  Er is geen enkel ander merk dat zo goed nadenkt over zijn producten als OXO Good Grips. Zo bieden we steeds meer roestvrijstalen producten aan.

  Lees verder »
  mangosnijder
  Blog

  Zo snij je een mango

  De mango is niet meer weg te denken uit onze keuken. Van zoete toevoeging in hartige salades, tot de lekkerste (gezonde) desserts. De tropische vrucht

  Lees verder »
  Hoe werkt de OXO Greensaver
  Blog

  Hoe werkt OXO GreenSaver?

  De OXO GreenSaver zorgt ervoor dat jouw groente en fruit langer vers blijft, zodat je minder hoeft weg te gooien. OXO GreenSavers hebben een lange levensduur.

  Lees verder »
  sinterklaascadeaus
  Blog

  Sinterklaascadeaus

  Koopgids met de 10 populairste sinterklaascadeaus waar je echt iets aan hebt. Dit is de Top 10 OXO-producten voor de feestdagen.

  Lees verder »
  Zo maak je een pokebowl
  Blog

  Zo maak je een Pokébowl

  Een Pokébowl zit boordevol smaak, is relatief gezond en je kunt eindeloos variëren. Oorspronkelijk komt de Pokébowl uit Hawaii, maar sinds een aantal jaar is het ook

  Lees verder »