✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Groentesnijder

De groentesnijders van OXO Good Grips zijn ongelooflijk duurzaam. Niet voor niets krijg je er altijd een jaar garantie op. De greep is prettig en zacht. Zo snij je de groente er moeiteloos mee.

Ons assortiment groentesnijders

Vind de beste groentesnijder

Op zoek naar de beste groentesnijder? Met een comfortabele greep? Die lang mee gaat? Dan zit je goed bij OXO Good Grips. Kost het snijden van groente jou ook altijd het meeste tijd van het koken? Met de OXO Groentesnijder snij je snel en zonder veel kracht je groente in perfecte partjes. Zo staat het avondeten in een handomdraai op tafel. Ook handig voor als je wat minder kracht in je handen hebt.

OXO Good Grips is:

+ Royale greep

+ Handig in gebruik

+ Duurzaam

Contact

Wil je hulp bij het kiezen van de juiste groentesnijder en andere keukenhulpen? Wij helpen je graag. Vul hieronder je gegevens in.

  Blogs en artikelen over onze aardappelstampers

  Hoe werkt de OXO Greensaver
  Blog

  Hoe werkt OXO GreenSaver?

  De OXO GreenSaver zorgt ervoor dat jouw groente en fruit langer vers blijft, zodat je minder hoeft weg te gooien. OXO GreenSavers hebben een lange levensduur.

  Lees verder »
  Zo maak je een pokebowl
  Blog

  Zo maak je een Pokébowl

  Een Pokébowl zit boordevol smaak, is relatief gezond en je kunt eindeloos variëren. Oorspronkelijk komt de Pokébowl uit Hawaii, maar sinds een aantal jaar is het ook

  Lees verder »
  Blog

  Kleine dunschillers die alles kunnen

  We hebben een prachtige collectie van 6 kleine dunschillers die alles kunnen. In 6 verschillende kleuren, zodat je eenvoudig de juiste uit de lade pakt. De beroemde OXO Dunschiller Y-model kent natuurlijk iedereen. Met zijn 6 kleine broertjes laten we je graag even kennis maken.

  Lees verder »