Winkelwagentje

 

✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Zeef

Op zoek naar de beste zeef? Met een comfortabele greep? Die lang mee gaat? Dan zit je goed bij OXO Good Grips. De OXO zeef is de perfecte keukenhulp voor het zeven van puree, sauzen, soepen en meer.

Ons assortiment zeven

Vind de beste zeef

Op zoek naar de beste zeef? Met een comfortabele greep? Die lang mee gaat? Dan zit je goed bij OXO Good Grips. De OXO zeef is de perfecte keukenhulp voor het zeven van puree, sauzen, soepen en meer. De zeef is hittebestendig waardoor je er ook hete vloeistoffen mee kan zeven. Zeven gaat dankzij OXO van een tijdrovend irritant klusje naar een snel en fijn klusje.

Zeven

OXO Good Grips is:

+ Royale greep

+ Handig in gebruik

+ Duurzaam

Contact

Wil je hulp bij het kiezen van de juiste zeef en andere keukenhulpen? Wij helpen je graag. Vul hieronder je gegevens in.

Blogs en artikelen over onze zeven

Valentijnscadeau inspiratie
Blog

Valentijnscadeau inspiratie

Nog geen idee wat je jouw Valentijn dit jaar wilt geven? OXO geeft je een flinke dosis inspiratie voor jouw Valantijnscadeau. Van kookcadeaus tot huishoudcadeaus en voor hem of voor haar.

Lees verder »
Blog

Wat is een roerzeef?

Een roerzeef wordt ook wel een passe-vite, draaizeef en passeerzeef genoemd. Het is een handige keukenhulp dat voedsel maalt en pureert. Ideaal voor het maken

Lees verder »
Minder eten weggooien
Blog

Minder eten weggooien

Wil je minder eten weggooien? Dat kan! En eigenlijk is het heel eenvoudig. Je moet er gewoon voor zorgen dat je groente en fruit beter

Lees verder »