✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Fijne lunchbox voor kinderen

Fijne lunchbox voor kinderen

De lunchbox helpt je eten vers en georganiseerd te houden. Zo voorkom je zwerfafval, het gebruik van plastic én geplette broodjes. Kinderen kunnen hem gemakkelijk meenemen en overal van hun maaltijden genieten. Een handige en praktische manier voor een goede lunch dus! En lunchboxen kunnen spannend en verleidelijk zijn als je ze gevarieerd houdt door voedsel uit de verschillende voedselgroepen op te nemen. Zo voorkom je verveling en hou je het extra gezond.

De voordelen van een lunchbox

Een goed gevulde lunchbox is een lust voor het oog. En de OXO lunchboxen zijn ideaal om lekker te variëren. Zo hoef je niet meer standaard voor alleen een boterham te kiezen, want door de handige vakjes kun je allerlei gerechten en snacks toevoegen. Bij een gezonde en duurzame levensstijl hoort gezond eten. Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Bijvoorbeeld wanneer je een druk leven hebt. Gelukkig kun je thuis gezond eten maken en dit vervolgens in je lunchbox meenemen. Met de beste lunchbox, broodtrommel, vershoudbakje of hoe je het noemen wilt, eet je overal en altijd gezond.

De beste lunchbox

De OXO lunchboxen zijn de beste die je kunt krijgen. Ze zijn:

  • Van voedselveilig kunststof
  • BPA-vrij
  • Licht in gewicht
  • Stapelbaar
  • Nestbaar
  • Luchtdicht afsluitbaar
  • Gemakkelijk te openen en te sluiten

BPA-vrije bakjes

Zoals alle producten van OXO Good Grips, zijn ook de lunchboxen BPA-vrij, PVC-vrij en Ftalatenvrij. Hiermee zijn de bakjes volledig voedselveilig.

Vershoudbakjes met siliconen sluitring

Perfecte afsluiting

De handige siliconen sluitring zorgt ervoor dat je de lunchboxen luchtdicht kunt afsluiten. De ring kun je eenvoudig verwijderen en hij is vaatwasmachinebestendig. Zoals de gehele lunchbox trouwens.

De handige sluitclips zorgen ervoor dat het deksel goed gesloten blijft. De clips gaan heel licht, waardoor het openen en sluiten geen probleem is.

saladebox

Lekker veel bewaren

Met de OXO lunchboxen kun je lekker veel bewaren. En omdat je ze ook als vershoudbakje kunt gebruiken, hou je jouw eten lekker vers in de koelkast. 

Bewaar vleeswaren, fruit, groente en kliekjes eenvoudig in de handige bakjes. 

Je kunt de bakjes zelfs in de vriezer gebruiken, alleen adviseren we dan wel om de clips los te laten.

fruitbox

Verschillende maten

De lunchboxen zijn er in verschillende maten. Het rechthoekige bakje van 800 ml. en het vierkante bakje van 1 liter vinden wij het handigst. Maar de bakjes met meerdere vakken kunnen ook heel goed van pas komen. Vooral voor het bewaren van kliekjes of eenpersoonsmaaltijden. En het bakje met vergiet is natuurijk perfect voor klein fruit.

lunchbox boterham

Alle bakjes

Dit zijn alle lunchboxen in ons assortiment. Kies jij voor de 2-vaks- of 3-vaks lunchbox? En wat dacht je van het handige fruitbakje met vergiet? OXO heeft zelfs een Prep & Go saladebox van 1,5 liter. Speciaal voor de heerlijkste salades.

het juiste visbestek
Blog

Het juiste visbestek

Ben je van plan om binnenkort een heerlijk gerecht te gaan maken met zeevruchten? Bijvoorbeeld kreeft, krab, oesters of garnaal? Dan hebben wij het perfecte

Lees verder »
brunch recepten
Blog

Brunch ideeën

Ontbijt en lunch in één. Dat klinkt al als een feestje. Vaak brunch je met een speciale gelegenheid. Maar je kunt je weekend ook extra

Lees verder »