✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Herbruikbare siliconen bewaarzakjes

Herbruikbare siliconen bewaarzakjes

Duurzaam, milieuvriendelijk en gemakkelijk te wassen. De herbruikbare siliconen bewaarzakjes van OXO hebben een hoop voordelen. En ze zijn een goed alternatief voor plastic zakjes. Daarnaast zijn de bewaarzakjes gemaakt van LFGB-gecertificeerd siliconen. Dit betekent dat de zakjes geen deeltjes loslaten. En is het siliconen makkelijk schoon te maken en te houden. In dit blog vertellen we je meer over de voordelen van de herbruikbare bewaarzakjes.

Milieu-vriendelijk siliconen

In tegenstelling tot boterhamzakjes of andere plastic zakjes, is siliconen een groenere keuze. Siliconen is hittebestendig, BPA-vrij, PVC-vrij en Ftalaten-vrij. Dit zijn chemische stoffen die veel voorkomen in veel soorten plastic. Daarnaast vallen plasticsoorten uit elkaar in kleinere deeltjes microplastic. Die zijn gevaarlijk voor onze oceanen, het zeeleven en voor mensen.

Duurzaam

De herbruikbare siliconen bewaarzakjes gaan lang mee. Hierdoor bespaar je op plasticzakjes die je na één keer gebruiken gelijk weggooit. Daarnaast neem je gemakkelijk je eigen boterhammen, fruit of snacks van thuis mee naar school, werk of een picknick.

Stevig materiaal

De bewaarzakjes hebben een stofbestendige afwerking. Dit betekent dat er niks aan de zakjes vastplakt of dat de zakjes plakkerig aanvoelen. Daarnaast sluit je de zakjes luchtdicht af. En dankzij de lipjes vind je de zakjes snel terug als ze onder in je tas terechtkomen en haal je het zakje er zo uit.

Siliconen kan heel goed tegen temperatuurverschillen. Hierdoor kun je de zakjes in de vriezer bewaren en vervolgens ontdooien in de magnetron. Daar kunnen ze gewoon tegen.

Gemakkelijk schoonmaken

Siliconen bewaarzakjes zijn veel sterker dan plastic zakjes. En je maakt ze in een handomdraai schoon. Bovendien klap je de zakjes binnenstebuiten om ze gemakkelijk schoon te maken en te laten drogen. En de zakjes mogen in de vaatwasser, samen met de rest van je vaat. Om de zakjes echt goed te reinigen doe je ze binnenstebuiten met de opening naar beneden in de vaatwasser.

Multi-functioneel

Naast het opbergen van eten gebruik je herbruikbare bewaarzakjes ook als je op reis gaat. Handig voor je toiletartikelen. Of om je oordopjes, oplader en powerbank in te bewaren. Daarnaast kun je de siliconen zakjes ook gebruiken voor een dagje strand. Stop al je waardevolle spullen in het bewaarzakje en stop hem in je strandtas.

Interessant blog? Deel het online 🙂

Herbruikbare siliconen bewaarzakjes
Blog
Brechje

Herbruikbare siliconen bewaarzakjes

Duurzaam, milieuvriendelijk en gemakkelijk te wassen. De herbruikbare siliconen bewaarzakjes van OXO hebben een hoop voordelen. En ze zijn een goed alternatief voor plastic zakjes.

oxo stoommand
Blog
Anne Groen

Hoe werkt de OXO Stoommand?

Met de OXO Stoommand is het stomen van eten nog nooit zo eenvoudig geweest. Met de OXO Stoommand met telescoophengsel stoom je eenvoudig groenten, vis

vetscheider oxo
Blog
Anne Groen

Hoe werkt de OXO Vetscheider?

Met de OXO Good Grips Vetscheider is jus maken nog nooit zo eenvoudig geweest. Met de vetscheider, verkrijgbaar in 2 maten, schenk je alleen het

Fijne lunchbox voor kinderen
Blog
Anne Groen

Fijne lunchbox voor kinderen

De lunchbox helpt je eten vers en georganiseerd te houden. Zo voorkom je zwerfafval, het gebruik van plastic én geplette broodjes. Kinderen kunnen hem gemakkelijk

het juiste visbestek
Blog
Anne Groen

Het juiste visbestek

Ben je van plan om binnenkort een heerlijk gerecht te gaan maken met zeevruchten? Bijvoorbeeld kreeft, krab, oesters of garnaal? Dan hebben wij het perfecte

gezonde ijsthee met gember
Blog
Anne Groen

Zelf gezonde en zomerse ijsthee maken

IJsthee is heerlijk verfrissend op een mooie zomerdag. Makkelijk om zelf te maken met als voordeel dat er geen kunstmatige suikers aan zijn toegevoegd. Zo