✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Valentijnscadeau keuken

Valentijnscadeau voor in de keuken

Wil je dit jaar niet weer met bloemen aankomen? Of bonbons? Of voor hem die aftershave? Dit jaar is het tijd voor iets origineels. Houdt hij of zij van koken? Dan is het tijd voor het mooiste Valentijnscadeau voor in de keuken. Wij hebben 6 originele cadeau’s voor je verzameld en heel verliefd geprijsd.

1. Kleurrijke keukenset

Deze kleurige blikopener, ijsboltang en dunschiller zijn niet alleen heel handig, ze geven ook veel kleur aan de keuken van jouw valentijn.

2. Supergrote voorraadbussen

Deze grote ronde voorraadbussen staan heel mooi op het aanrecht, maar ze doen net zo goed dienst in de kast. Voorzien van handige luchtdichte afsluiting houden ze de inhoud lang vers. Daar doe je jouw valentijn nou echt een plezier mee.

3. De allerbeste koekenpan

Dit is echt de aller- aller- allerbeste koekenpan. Je valentijn wordt hier zo ongelooflijk blij van, dat hij/zij zich iedere volgende Valentijnsdag weer zal herinneren dat hij/zij ooit deze grandioze koekenpan van je kreeg. OXO geeft er levenslange garantie op. Dit is absoluut het beste Valentijnscadeau voor in de keuken.

4. Mooie schilset in cadeauverpakking

Een schilmes en een dunschiller. Meer heb je toch niet nodig om voor jouw liefste valentijn een heerlijk fruitontbijt te maken. En behalve het allermooiste ontbijt krijgt hij/zij ook deze mooie schilset van jou cadeau. Zodat hij/zij de volgende keer een ontbijtje voor jou kan maken 🙂

5. De Chefs Mandoline Pro

Dit cadeau is alleen voor de echte thuiskok. Want de OXO Chefs Mandoline Pro is zo geavanceerd, je kunt er werkelijk alles mee maken. Maar je moet wel weten hoe je hem moet gebruiken. Gelukkig krijg je er bij ons een keurige Nederlandstalige handleiding bij. Zodat jouw valentijn er meteen mee aan de slag kan.

 

6. De perfecte Saladebox

Neemt jouw valentijn graag een salade mee naar het werk? Dan is dit een perfect Valentijnscadeau. Iedere werkdag zal hij/zij aan je denken. Want deze gegarandeerd lekvrije saladebox blijf je gebruiken. Dag in, dag uit. En houdt jouw valentijn niet van salade? We hebben ook een lunchboxvariant. Gewoon voor boterhammen.

Valentijnscadeau keuken

Heb jij het perfecte valentijnscadeau keuken niet gevonden? Kijk dan eens in onze winkel. Tussen de ruim 200 producten zit vast wel iets moois. Happy Valentine!

Let op: de genoemde prijzen zijn geldig tot 14 februari 2017.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *