Winkelwagentje

Gootsteen Organizer

Alles op één plek

Netjes georganiseerd

Gemakkelijk schoon te maken

Op zoek naar de beste gootsteen organizer? Voor je borstels en sponzen? Die je gemakkelijk organiseert? Dan zit je goed bij OXO Good Grips.

Je keuken is een stuk netter wanneer het aanrecht opgeruimd is. Met de OXO Gootsteenorganizer is dit een fluitje van een cent. Hou je borstels en sponzen netjes georganiseerd zodat ze niet overal rondzwerven. Met de gootsteenorganizer blijft je aanrecht altijd netjes aan kant.

Hulp nodig?

Wil je hulp bij het kiezen van de juiste OXO Good Grips Schoonmaakproducten? Wij helpen je graag. Stuur een mailtje naar info@oxo-good-grips.nl.

[konte_button shape=”square” link=”url:%2Fwinkel|title:OXO%20Good%20Grips%20Shop||”]Bekijk alle producten[/konte_button]

Blogs en artikelen over onze Gootsteen organizers

Gootsteen schoonmaken

Hoe vaak maak jij je gootsteen schoon? De gootsteen kan heel vies worden, zelfs nog meer dan sommige plekken in de badkamer. Je zou denken dat de gootsteen zichzelf schoonmaakt tijdens de afwas. Maar vanwege de natte omgeving kunnen bacteriën zich gemakkelijk vermenigvuldigen. Om dit te voorkomen en eten veilig te houden, moet je je [...]