✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Originele Vaderdagcadeaus

Originele Vaderdagcadeaus

Op Vaderdag mag je je vader in het zonnetje zetten. En misschien tijdens het ontbijt een mooi cadeau overhandigen. Is jouw vader een echte kookfanaat? Dan houdt hij waarschijnlijk van iets moois en handigs. Iets waar hij echt iets aan heeft. Geen vader is hetzelfde. Dus we hebben OXO’s Vaderdagcadeaus onderverdeeld in een paar categorieën. Zo vind je altijd iets wat bij je vader past.

Voor de BBQ

Handige BBQ-accessoires kunnen natuurlijk niet ontbreken in het rijtje. Daar wordt natuurlijk elke barbecueliefhebber vrolijk van! De producten maken het grillen niet alleen makkelijker, maar ook een stuk leuker en professioneler.

Flinterdun snijden

Een mandoline is onmisbaar in de keuken voor het snijden van dunne plakjes groente en fruit. De messen van de mandolines zijn gemaakt van roestvrijstaal. Dit zorgt ervoor dat de messen door allerlei groenten en fruit kunnen snijden.

Sla drogen

De slacentrifuges hebben een zachte knop van santoprene zodat je met één druk op de knop salade kunt drogen. Het mandje kun je gebruiken als vergiet om de sla te wassen. En je serveert je salade in de schaal.

Fijne rasp

De OXO raspen zijn gemaakt van roestvrijstaal en hebben een comfortabel zacht handvat. En ze zijn extra scherp. Ideaal voor het snipperen van een ui of het maken van rösti. Maar je raspt er ook chocolade, limoenen en andere ingrediënten mee.

Groentepasta maken

Met een Spiraalsnijder maak je heel gemakkelijk en snel de heerlijkste groentenoodles. Die zien er niet alleen erg leuk uit, ze zijn ook nog eens lekker gezond. Zo eet je zonder moeite courgette- of wortelpasta. Of gebruik je komkommer als mooie garnering.

SteeL-collectie

Handig staat bij OXO op nummer 1. En daarbij is een goede greep van levensbelang. Daar rust OXO alle producten mee uit. Ook de chique OXO SteeL-collectie. En daarnaast zijn de SteeL-producten een lust voor het oog. Uitgevoerd in glanzend of mat RVS. Duurzaam, handig en mooi!

Interessant blog? Deel het online 🙂

Afwasborstel Houder
Blog
OXO Good Grips Shop

Afwasborstelhouder

Een houder voor de afwasborstel houdt je aanrecht netjes en opgeruimd. Hij biedt plaats aan meerdere borstels en/of sponzen. En die kunnen hierin perfect uitlekken

Hoe werkt de OXO Greensaver
Blog
OXO Good Grips Shop

Hoe werkt OXO GreenSaver?

De OXO GreenSaver zorgt ervoor dat jouw groente en fruit langer vers blijft, zodat je minder hoeft weg te gooien. OXO GreenSavers hebben een lange levensduur.

Siliconen keukengerei kopen
Blog
Brechje

Siliconen keukengerei kopen

Tegenwoordig zien we siliconen keukengerei steeds vaker terugkomen in de keuken. Wij snappen wel waarom, er zitten aan siliconen meer voor- dan nadelen. Zo is

Een schone werkplek
Blog
Brechje

Een schone werkplek

Een schone werkplek werkt het fijnst. En alleen het oppervlak van je elektronische apparaten schoonmaken is niet voldoende. Na verloop van tijd hoopt zich namelijk

Zo maak je een smeuïge stamppot
Blog
hester

Zo maak je een smeuïge stamppot

Er zijn veel verschillende stamppotrecepten te vinden. Maar hoe maak je nou de meest smeuïge stamppot? Het begint bij het kiezen van de juiste aardappel.