✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Het beste moederdagcadeau

De 20 beste Moederdagcadeaus

Ben jij op zoek naar een leuk Moederdagcadeautje? Zet je moeder in het zonnetje met de handigste Moederdagcadeaus van OXO Good Grips! Wij hebben 20 cadeaus op een rijtje gezet die leuk en praktisch zijn. Zo geef je je moeder een cadeautje waar ze ook echt iets aan heeft.

1. Een RVS dunschiller

Deze RVS Dunschiller ligt prettig in de hand en ziet er mooi uit. Hij is namelijk gemaakt van geborsteld RVS. De dunschiller heeft een vlijmscherp, gekarteld mes waardoor je eenvoudig zacht fruit zoals tomaten, pruimen en kiwi’s kunt schillen.

2. Garde met een zachte greep

Is jouw moeder dol op bakken? Dan vind ze de brede garde waarschijnlijk fantastisch! De garde is uitgerust met een druppelvormig handvat en ligt daardoor fijn in de hand. En doordat de roestvrijstalen draden in een extra brede vorm staan, kun je extra luchtig kloppen.

3. Glazen centrifuge

De slacentrifuge met de glazen schaal is een echte eyecatcher in de keuken en multifunctioneel. Dankzij de hoge centrifugesnelheid is de sla droog met een druk op de knop. Letterlijk want de slacentrifuge bedien door zachtjes op de zwarte knop te drukken. En de glazen schaal gebruik je om de sla in te serveren tijdens het eten.

4. Een dunschiller voor alles

Deze dunschiller heeft een kunststof handvat dat prettig in de hand ligt. En het mesje is superscherp. Gebruik je de dunschiller even niet? Dan hang je hem eenvoudig op met het haakje. Naast de fijne greep en een ophangoog mag de dunschiller gewoon in de vaatwasser. Handig he!

5. De handmandoline

Naast de grote mandolines heeft OXO ook een handmandoline. Met de mandoline snij je groente in gelijke plakken. Met de knop stel je zelf de gewenste dikte in. Vervolgens schaaf je de groente over de mandoline waardoor er perfecte plakken ontstaan.

6. Ijsscheppen

Met de ijsschep waan je je in een echte Italiaanse ijssalon. Je maakt eenvoudig grote bollen ijs. De ijslepel is voorzien van een zachte, royale, anti-slipgreep, die zorgt ervoor dat hij stevig in de hand ligt en hij absorbeert de druk.

7. Knoflookpers

Een knoflookpers scheelt stinkende handen en je krijgt snel kleine stukjes. Toch gebruikt niet iedereen het graag. Het schoonmaken kan namelijk nogal lastig zijn. Bij deze knoflookpers gaat dat een stuk makkelijker. Met de opstaande puntjes duw je in één beweging alle knoflookresten eruit. En daarna doe je de knoflookpers gewoon in de vaatwasser.

8. Lasagnespatel

Een spatel die fijn in gebruik is, prettig in de hand ligt en er mooi uitziet. Dat klinkt als een goed moederdagcadeau. En met deze spatel gemaakt van RVS schep je gemakkelijk lasagne op zonder dat de lasagne uit elkaar valt. 

9. Maatkan

Bukken om je maatbeker af te lezen is met deze maatkan verleden tijd. Je leest de inhoud namelijk van bovenaf. Daarnaast is de maatkan uitgerust met de inmiddels bekende OXO greep.

10. Maatlepels

Deze set, bestaande uit zes maatlepels in zes verschillende maten, is erg handig als het op precies meetwerk aankomt. De lepels zitten aan een haakje waardoor je ze gemakkelijk kunt ophangen. Als je de maatlepels wilt gebruiken kun je ze losklikken. 

Naast de beste moedercadeaus hebben we ook handige producten voor jezelf of een verjaardag.

11. Notenkraker

Met de notenkraker kraak je niet alleen in een handomdraai walnoten. Je kunt hem ook op de schaal noten laten liggen. Hij is gemaakt van zink en heeft een mooie zwarte greep. Een echte eyecatcher dus. Geef hem tijdens moederdag met een zakje walnoten en een mooie schaal. 

12. Olie- of azijnschenker

De handige vorm en de drupvrije tuit maken het gemakkelijk om olie of azijn perfect te doseren. Gebruik de fles bijvoorbeeld om een beetje olie in de pan te doen. Of houdt de schenker schuin voor een gelijkmatige straal.

13. POP-container

De POP containers van OXO Good Grips zijn ongelooflijk duurzaam. De Pop Container sluit je met één hand luchtdicht af. Zo blijft de inhoud altijd vers. De Pop Containers zijn geschikt voor allerlei droge waren. Zoals meel, rijst, pasta en meer.

14. Kookgerei

Zwat keukengerei is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de keukens van nu. Bij OXO hebben ze mooi matzwart keukengerei gemaakt van nylon en santoprene. De voordelen van deze materialen is dat het slijtvast is en dat het niet zomaar verbrand als je een spatel op een pan laat leunen.

15. Aspergeschiller

Vanaf begin april tot ongeveer eind juni is het aspergeseizoen. En moederdag zit precies middenin het aspergeseizoen. Verras jouw moeder met een fijne dunschiller die gemakkelijk door de soms harde schil van de asperges schilt. 

16. Avocadostamper

Met de Avocodostamper maak je eenvoudig een romige guacamole. Maar hij is ook heel geschikt voor aardappelpuree, eiersalade of babyvoeding. Je bepaalt zelf de structuur door langer of korter te stampen. En het siliconen blad zorgt ervoor dat je alles handig uit de kom schept.

17. Beslagdispencer

De beslagdisspencer is perfect om het beslag voor bijvoorbeeld cakejes of poffertjes perfect te doseren zonder te knoeien. Perfect als moedercadeau als je moeder het leuk vind om te bakken.

18. Blok rasp

Met deze blokrasp rasp je eigenlijk alles. Hij is namelijk uitgerust met drie messen en een zester. Daarnaast heeft de blokrasp een reservoir waar je geraspte producten direct invallen. Onmisbaar in de keuken dus

19. Braadrek

Een braadrek is iets waar je misschien niet direct aan denkt bij een moederdagcadeau. Toch zijn ze super handig. Wanneer je vlees gaat braden leg je deze siliconen roosters onderin de pan of schaal. Zo suddert je vlees niet in het vet maar erboven.

20. Dressingshaker

Snel een dressing of marinade maken doe je met deze dressingshaker. Je doet alle ingrediënten in de shaker, shaked een paar keer en klaar is je dressing. Je kunt de dressingshaker ook afsluiten zodat je overige dressing of marinade in de koelkast kunt bewaren.

Interessant blog? Deel het online 🙂

Afwasborstel Houder
Blog
OXO Good Grips Shop

Afwasborstelhouder

Een houder voor de afwasborstel houdt je aanrecht netjes en opgeruimd. Hij biedt plaats aan meerdere borstels en/of sponzen. En die kunnen hierin perfect uitlekken

Hoe werkt de OXO Greensaver
Blog
OXO Good Grips Shop

Hoe werkt OXO GreenSaver?

De OXO GreenSaver zorgt ervoor dat jouw groente en fruit langer vers blijft, zodat je minder hoeft weg te gooien. OXO GreenSavers hebben een lange levensduur.

Siliconen keukengerei kopen
Blog
Brechje

Siliconen keukengerei kopen

Tegenwoordig zien we siliconen keukengerei steeds vaker terugkomen in de keuken. Wij snappen wel waarom, er zitten aan siliconen meer voor- dan nadelen. Zo is

Een schone werkplek
Blog
Brechje

Een schone werkplek

Een schone werkplek werkt het fijnst. En alleen het oppervlak van je elektronische apparaten schoonmaken is niet voldoende. Na verloop van tijd hoopt zich namelijk

Zo maak je een smeuïge stamppot
Blog
hester

Zo maak je een smeuïge stamppot

Er zijn veel verschillende stamppotrecepten te vinden. Maar hoe maak je nou de meest smeuïge stamppot? Het begint bij het kiezen van de juiste aardappel.