Winkelwagentje

Officieel dealer

Gratis verzenden vanaf €30,-

Gratis retourneren

oxo-de-4-beste-ijsscheppen

De 4 beste ijsscheppen

Een bolletje ijs scheppen? Met de ijsscheppen van OXO creëer je de mooiste bollen ijs. Met één druk op de knop laat je de bol losglijden uit de tang. Zo zet je snel een mooi dessert op tafel. Met een knipoog naar de échte ijsverkopers.

Het liefst wil je een ijslepel die uitstekend in de hand ligt. Of het ijs met één druk op de knop vloeiend van de ijsschep laat glijden. Die mooie bollen maakt van het ijs. Wij hebben de vier beste ijsscheppen van OXO Good Grips op een rijtje gezet. Heb jij deze in huis? Dan heb je nooit meer problemen met het scheppen van ijs!

OXO Grote IJsschep

De OXO grote ijsschep is speciaal ontworpen voor grote porties ijs. De schep is 23 centimeter lang en 7 centimeter breed. Het ijs schep je eenvoudig door de zachte anti-slipgreep die comfortabel en stevig in de hand ligt. De kop van deze ijsschep heeft een dunne rand die makkelijk door het ijs snijdt. Hierdoor boetseer je een prachtig kunstwerk van het ijs. De gelataio in de gelateria zal jaloers zijn.

OXO ijsschep groot

OXO IJsboltang

Als we onze favoriete ijstang moesten aanwijzen, dan was het deze ijsboltang van OXO. Je maakt mooie, ronde bollen roomijs of sorbetijs met deze ijstang. Het meest handige aan deze ijstang is dat de ‘vlindertjes’ aan de zijkant zitten en niet aan de greep. Hierdoor glijdt de tang niet uit je handen, zelfs niet met natte handen. De OXO ijsboltang heeft een lichte bediening. Met één kneep in de hendel laat het ijs eenvoudig los. Bolletjes ijs maken voor de hele familie wordt hierdoor een stuk aangenamer.

OXO IJsboltang

OXO IJsschep

De OXO ijsschep lijkt simpel, maar overtreft al je verwachtingen wanneer de puntige vorm het ijs schept. De schep snijdt eenvoudig door het ijs en maakt hierdoor mooie ronde bollen. De roestvrijstalen kop is extreem sterk en buigt niet. De anti-slipgreep maakt het vasthouden erg comfortabel, bolletje na bolletje. Genieten maar!

OXO IJslepel met anti-slip greep

OXO RVS IJsschep SteeL

De OXO RVS IJsschep SteeL onderscheidt zich van de andere ijsscheppen met het wippertje in de lepel. Hierdoor komt het ijs eenvoudig los. Een vernuft staaltje techniek. De RVS IJslepel is superstevig. Ook goed bevroren ijs schep je eenvoudig uit de bak. De zachte anti-slipgreep biedt je de perfecte grip en absorbeert de druk.

OXO ijsschep SteeL

Shop jouw ijsschep bij OXO

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis verzenden

Voor bestellingen boven de €30,-

Gratis retourneren via PostNL

Altijd 30 dagen bedenktijd

Binnen 1 à 2 werkdagen in huis

Verzending met DHL